Christian Louboutin Laarzen En louboutin Hakken Schoenen Voor Dames

christian louboutin

Zoals bij alle louboutin laarzen, is het heel lastig om te leren lopen als ze je eerst begint. Ik begon in 2 inch laarzen en dacht dat ze hoog waren, ik slaagde er nu 3 ", maar ik kan nu in 4" prima lopen, hoewel ze een beetje mijn voeten kwetsen. Mijn favoriete opstarthoogte is 3,5 ", aangezien ik het lang genoeg vind, maar het heeft niet zo'n beetje extra hoogte die mij over de rand voordoet en pijn veroorzaakt. Beste Louboutin Nederland Online Winkel voor dames. Ik kan echter niets meer dan 4,5" in steil doen.

Als ik zeg dat ik kan lopen in 4 "Louboutin Hakken, bedoel ik een steilheid van 4", dus dat kan een 5 inch hiel zijn, maar het heeft een 1 "platform waardoor de totale steilheid slechts 4" is. Ik zou aanraden om een ‚Äč‚Äčkale voet op je tanden te lopen, zodat je wennen op de ballen van je voeten. Zo lopen veel dames in zulke hoge hakken, op hun uiteinden tenen, omdat ik ze gezien heb over ratten en niet zorgen maken over de hiel die naar beneden glijdt. Maar omdat ik veel plezier aan comfort heb en veel van mijn voeten kijk (ik wil geen bunions enz.) Ga ik niet meer dan 3,5 inch of buig mijn tenen uit de vorm te veel. Ik vind het vinden van de hoogte die je het meest comfortabel vindt met En eraan past het de beste optie.

Hier zijn tal van plaatsen online en in de winkel waar u Christian Louboutin Schoenen kunt kopen. Velen van jullie hebben al van de winkels zoals Barney's en Net-A-Porter, enz. Gehoord, zoals ze zeer bekende winkels zijn, maar ik dacht dat ik alle plaatsen die ik weet online zou kunnen vermelden en je goedkope schoenen sale van.

Er zijn LOADS van websites online die beweren authentieke retailers van Christian Louboutin te zijn met prijzen onder $200, maar ze zijn niet echt, ze zijn Louboutin Laarzen. Ik moest dit in hoofdletters onderstrepen omdat er zo veel mensen naar mij zijn gekomen om te vragen op deze louboutin hakken outlet en ik kan ze niet helpen omdat de kwaliteiten verschrikkelijk zijn. Ze zullen uit elkaar vallen, breken, niets zien als het echte ding en een volledig verspilling van geld zijn, maar ook een grote belediging voor het echte bedrijf.

Er zijn een paar online sites die u ook kunt krijgen van uw Christian Louboutin schoenen! Deze omvatten de afzetplaatsen van sommige websites of pop-up-verkoopsites. U kunt degenen zien die ik ken om hieronder authentiek te zijn.

Posted in Louboutin Outlet | Leave a comment